Dezvoltare Personala

Rezistenta la schimbare este una problemele majore ale omului modern, ale omului care mediteaza, gandeste, dar uneori se pierde in acest cerc. De cele mai multe ori sunt cauze simple sau adanc inradacinate care impiedica progresul personal.

Daca asemanam viata cu o gradina care trebuie ingrijita ne dam seama ca trebuie sa luam in considerare mai multe aspecte. Daca intr-o gradina trebuie sa curatam pamantul, sa smulgem buruienile, sa sapam, sa plantam flori iar apoi sa le ingrijim, asa si in viata noastra merita sa ne construim partea pozitiva simultan cu abordarea corecta a situatiilor intampinate in viata de zi cu zi.

In procesul de dezvoltare personala buruienile pot fi considerate a fi emotiile negative cauzate de evenimente dureroase din trecut, convingeri contraproductive, gandurile, actiunile, vorbele prin care iti pot cauza daune personale sau celor din jurul tau.

Florile din gradina pe care o vom ingriji sunt rezultatele pe care le obtinem in urma procesului de dezvoltare care ne va aduce doar satisfactii in viata persoanala, profesionala si sociala.

Procesul prin poti obtine rezultatele dorite incepe prin a gestiona emotiile negative, convingerile contraproductive, urmand ca apoi sa implementezi rezultatele pozitive dorite in viata de zi cu zi.

De ce sa participi?

✔ Daca doresti sa te redescoperi;
✔ Pentru a da sansa si unei alte perspective asupra lucrurilor;
✔ Daca doresti sa iti imbunatatesti imaginea pe care o ai despre tine;

 

Cu cine?

Corina Cerchez, psiholog, consilier psihologic si psihoterapeut in Analiza Tranzactionala cu atestare de la Colegiul Psihologilor din Romania.

Afla mai multe despre mine > 

Inscrierea:

Înscrierea la atelierele de dezvoltare personala se face trimitand un email cu datele voastre (nume, prenume, telefon) la adresa: corina@corinacerchez.ro

Confirmarea participarii este importanta intrucat numarul de locuri este limitat.

Ultimele Noutati

Dezvoltare Personala

Trecerea de la Perfectiune la Naturalete

  • 13 feb., 19
  • 0 comment
Sunt perioade in vietile noastre in care suntem ferm convinsi ca este admirabil daca suntem perfecti. Facem eforturi deosebite pentru ...
terapie adolescenti

Adolescenţa – cum să înţelegem schimbările fireşti

  • 20 dec., 18
  • 0 comment
Atunci când întrebi părinţi cu experienţă despre perioadele cele mai complicate cu copiii lor, deşi pare incredibil pentru tinerii părinţi ...

Reîntoarcerea la job după concediu de creştere a copilului – ghid de supravieţuire

  • 11 nov., 18
  • 0 comment
Perioada reîntoarcerii la birou generează multe gânduri, trăiri, sentimente, contradictorii. Agonie şi extaz. Te bucuri să revii la vechea ta ...
Imbunatateste-ti viata

Programeaza-te la o intalnire consultativa

Programeaza-te